В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Спортивний куточок для дитини: здоров'я – це просто

Малий спортивний куточок зразок.jpgСпортивний куточок - один з тих подарунків, що не вимагають урочистого випадку. Що ще важливо, це подарунок, який одночасно корисний для здоров'я дітей, і при цьому так сильно їм подобається. Встановивши в квартирі або в будинку таку компактну спортивну станцію, ви надаєте своїй дитині можливість розвиватися фізично і щодня направляєте її вибухову енергію в корисне для неї русло, в результаті чого малюк стає спокійнішим, врівноваженим, краще спить і менше вередує.

З якого віку можна купувати спортивний куточок

Це питання часто задають батьки, які обмірковують покупку. Яких-небудь суворих рекомендацій на цей рахунок немає. Звичайно, облаштовувати такий куточок для малюка, який ще й ходити не навчився, безглуздо. Але вже у віці 3-х-4-х років діти цілком здатні займатися під вашим пильним наглядом. З часом дитина буде дорослішати і контролю буде потрібно все менше, оскільки чадо буде ставати більш самостійним і більш впевнено почувати себе на брусах, канатах і турніках. Не бійтеся придбати спортивний куточок занадто рано, адже навіть якщо малюк не проявляє інтересу до нової іграшки відразу, з часом все одно зацікавиться, як тільки трохи підросте. Головне - не тисніть і не намагайтеся нав'язувати, все прийде в свій час.

З чого складається дитячий спортивний куточок

Існує безліч різних моделей, що дозволяє підібрати покупку відповідно до найрізноманітніших уподобань. В першу чергу слід уточнити, що існує кілька принципово різних конструкцій.

Спортивний кточок з дерева фото.jpg

  1. Шведська стінка. Звичайна драбина, приставлена ​​до стінки, як правило, в комплекті з пересувним турніком, який також є обмежувачем, що не дозволяє юному майбутньому скелелазові видертися на небезпечну висоту. Це найдешевший варіант, зате Ви зможете самостійно укомплектувати його додатковими елементами, які цікаві саме Вашому малюку.

  2. Спортивний комплекс. Кожен такий комплекс монтується на вже згадану шведську стінку і може містити в собі з десяток різних аксесуарів. Тут і турніки, і бруси, і гірки, і мотузкові сходи, і канати, і гладіаторські сітки - в загальному, все, чого тільки забажає душа і дозволить гаманець. Одноколірний або кольоровий комплекс - це вже як забажаєте, в залежності від інтер'єру дитячої.

  3. Вельми зручно, що більшість аксесуарів можна придбати окремо. Можливість індивідуально підібрати снаряди для шведської стінки відкриває великий простір для фантазії і винахідливості. Не варто забувати і про безпеку: м'які мати дозволять уникнути ударів і сліз через прикру помилку початківця спортсмена.


Спортивні куточки для малюків


Це справжнісінький майданчик, яка викличе захват практично у будь-якого маленького непосиди. Драбини і кільця з лабіринтами, сітки і гірки в найрізноманітніших варіаціях, всіх кольорів і відтінків. Присутні й «снаряди» для інтелектуального розвитку: рахівнички, магнітні дошки і дошки для малювання. Побачити всілякі моделі і комплектації Ви зможете на сторінці, де представлені спортивні куточки для найменших.

Великий спортивний майданчик фото.jpg

Звичайно, ніщо не замінить повноцінної прогулянки на свіжому повітрі, але одними тільки прогулянками фізичну активність малюка обмежувати не варто. Купуючи в будинок спортивний куточок, ви забезпечуєте своїй дитині здоровий розвиток. (050) 414-92-73

Читайте також