В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0
Фільтр:
Ціна
Від
До
2499
8999

Хлібопічки

Сортувати:
Спочатку популярні
Від дорогих Від дешевих Спочатку популярні

Хлібопічка ― побутовий малогабаритний електромеханічний пристрій, техніка, призначений для автоматизованої випічки хліба. Виготовлення готового виробу відбувається від початкового етапу замісу тіста до випікання. Однак, крім свого основного призначення у них готують йогурт, джеми або навіть супи. Перед тим, як купити хлібопічку, слід визначитися з основними характеристиками та особливостями роботи.

 Хлібопічка.jpg

За якими критеріями та параметрами вибрати хлібопіч для дому

До складових частин хлібопечі входять корпус з кришкою і панеллю управління, чаша для випікання та знімна лопатка щоб перемішувати сухі складові і замішувати тісто. На які додаткові критерії крім зовнішнього вигляду звертати увагу, коли вибираємо та хочемо купити хлібопічку для власного використання або на подарунок:

  1. Вага готового вибору визначається споживчими потребами родини, для якої випікаємо хліб. Максимальна маса готового виробу після випікання складає від 450 до 2000 г. Найпопулярнішим є розмір до 1 кг, адже його цілком достатньо для 4 осіб.
  2. Форма хлібопічки найчастіше квадратна та прямокутна, що дозволяє компактно зберігати її у будь-якому приміщенні без додаткових клопотів. Тут слід орієнтуватися на ергономічні показники ваших меблів.
  3. Корпус хлібопічки виготовляють з металу і пластику:
  • металеві пристрої відрізняються стильним хромованим блиском, мають ширший хороший функціонал і більш тривалий термін експлуатації;
  • пластикові моделі мають невелику вагу, ціна відчутно менша, але такий корпус крихкий, тому сильні удари і перегрів можуть його пошкодити.
  1. Чаша для випічки може мати різні формати ― прямокутна або кругла. В особливо рідкісних випадках хлібопічки комплектуються декількома формами для випічки. Матеріал виготовлення ― алюміній і нержавіюча сталь. Перші дешевші, мають нижчу вагу, але через крихкість швидко зношуються та піддаються механічним пошкодженням. Сталеві чаші міцні та довговічні. Кожен вид, вкритий всередині щільним та рівномірним шаром антипригарного покриття. Звертайте увагу і на товщину стінок, занадто тонкі можуть прогинатися.
  2. Диспенсер ― спеціальний отвір у кришці хлібопічки через який додають до готового замісу родзинки, горіхи, інші інгредієнти. За типом управління буває звичайним або автоматичним. Перший виглядає як звичайний отвір у кришці, який закривається іншою меншою кришкою. Автоматичний не потребує участі кухаря для додавання додаткових інгредієнтів.
  3. Управління хлібопічкою може бути кнопковим або сенсорним. При цьому практично кожна модель обладнана дисплеєм з інформацією про режим роботи.
  4. Від показника потужності хлібопічки залежить швидкість, час роботи та потреба у електроенергії. Мінімальне споживання починається від позначки 420 Вт, а максимальне ― 1650 Вт. Наприклад, якщо купити хлібопічку з потужністю у 500-750 Вт, то готовий буханець хліба ви отримаєте за 3-4 год., а з більшою потужністю і за 2,5 год.

Диспенсер.jpg

У комплекті хлібопічки можуть бути додатково коротка книга рецептів адаптована під модель, мірні склянки та ложки, спеціальний гачок для виймання змішувальної лопаті. Обирайте прилади з прогумованими ніжками, так ви будете впевнені у надійності та стійкості.

Які програми та додаткові функції має хлібопічка

В залежності від моделі та ціни хлібопічки, виробники пропонують до 20 програм. Серед них найпоширеніші: 

  • хліб ― пшеничний, житній, бездріжджовий, висівковий, бородинський;
  • солодка випічка, піца, торт.

Окремо слід виділити прилади, що мають запрограмовані параметри всіх процесів. Наприклад закритий цикл від замішування до вистою тіста. Такі функції дозволяють самостійно коригувати процес випікання хліба за власними рецептами.

Додатково хлібопечі доповнено такими функціями:

  1. Збереження пам'яті на випадок вимкнення електропостачання. 
  2. Захист від дітей у вигляді блокування кришки під час роботи.
  3. Підтримка температури у чаші хлібопечі, для подачі до столу теплої випічки.
  4. Вибір кольору скоринки ― світла, середня, темна.
  5. Таймер для відстрочки початку випікання на 12-15 годин.
  6. Заміс тіста не лише для подальшого його випікання, а й на вареники та інші страви.
  7. Прискорена випічка для приготування хліба за умови зменшення часу замісу.
  8. Приготування варення або джему, йогурту.

Хлібопічка не потребує особливого догляду, після повного охолодження вимийте та витріть чашу насухо.

Де вигідно купити хлібопічку в інтернеті

Інтернет-магазин пропонує допомогу у виборі побутової техніки для дому. На сайті представлено більше 20 моделей хлібопічок різних виробників. Актуальна ціна та характеристики зазначено біля кожної позиції.

Отримайте безкоштовну інформацію про особливості роботи кожної моделі ― через телефонний дзвінок, чат-бот, соціальні мережі, повідомлення на сайті.

Доставка замовлень здійснюється транспортними компаніями поштових перевізників Нова Пошта, Укрпошта до відділення, кур'єром на вказану адресу. Про інші деталі оплати та повернення товару дивіться у розділах «Оплата та доставка», «Повернення та гарантія» на сайті.


Питання, що часто виникають про хлібопічки:

  • ❓ Яка вартість товарів з розділу Хлібопічки?
  • Ціна на Хлібопічки від 2 499 до 8 999 грн.