В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Гриль і барбекю

Сортувати:
Спочатку популярні
Від дорогих Від дешевих Спочатку популярні

Гриль, барбекю і шашлик – це завжди невелике свято. Рідко хто готує м'ясо чи овочі на грилі лише для себе, часто барбекю це сімейне свято, а інколи і ділова зустріч в неформальному оточенні. Тому компактні переносні набори для приготування м’яса на грилі набувають все більшу популярність в Києві та інших містах України. Давайте розберемося, чим відрізняється традиція влаштовувати барбекю від більш звичного запрошення на пікнік з шашликами. І наскільки відрізняються пристосування і прибори для приготування барбекю від традиційного набору для пікніка.

Барбекю – основні критерії при виборі

Від самих слів барбекю чи гриль віє чимось західним, красивою американською мрією, а коли ми згадуємо про шашлик, то часто з’являється образ усміхненого кавказця, що щедро присмачує м'ясо соусом сацибелі. Насправді традиції дійсно близькі за духом і рецептурою, хоч і прийшли до нас з різних куточків світу. Ми не будемо протиставляти традицію лісових або дачних шашликів на закопченому мангалі і більш молодіжне і модне BBQ-party в саду при заміському будинку. Чомусь вважається, що шашлики – це більш народна і бюджетна розвага, а барбекю чи гриль це щось зі світу зірок та товстосумів.

Але якщо Ви подивитеся на ціни на гриль-барбекю (в народі барбекюшниці), то побачите, що купити базову компактну модель може дозволити собі кожен, див. рис. 1.

Звичайно, є топові моделі, що виблискують хромованими поверхнями, ціна яких наближається до половини місячного заробітку, а то й більше. Але враховуючи, що термін служби якісного гриль-барбекю складає близько 10 років навіть при інтенсивному використанні, є сенс купувати такий прилад.

Отже, головні критерії якості грильниць і барбекюшниць:

  1. Покриття – на відміну від традиційних мангалів з нержавіючих матеріалів, барбекюшниці пофарбовані. Від якості покриття залежить довговічність, зручність і навіть безпеку. Так фарба дешевих грильниць витримує не більше 200⁰С, а деревне вугілля дає близько 400⁰С (якісне покриття витримує до 700⁰С). Тому вибираючи недорогу модель, переконайтеся, що вона має спеціальну решітку для вугілля. Тоді прямого контакту палива і бічних стінок не буде і фарба не згорить, див. рис. 2 а, в.
  2. Товщина стінок і дротів решітки. Якщо барбекюшниця зроблена із занадто тонкого металу, то від високої температури вона може деформуватися. Тому при виборі орієнтуйтеся на міцність і добротність конструкції.
  3. Розміри – існують дачно-похідні складні варіанти, але сама традиція барбекю передбачає сімейне стаціонарне використання. Тому так популярні пересувні вуличні барбекюшниці на коліщатках, див. рис. 3. Ціна у них дещо вище, але зовнішній вигляд дозволяє використовувати їх в якості деталі інтер’єру, а не просто зберігати в гаражі. Зберігати їх можна цілий рік під навісом для автомобілів або на критій терасі (фактично просто на вулиці).

Барбекю і гриль – набір майстра барбекю

М'ясо на барбекю готують зазвичай використовуючи відкритий вогонь, а не тільки жар перегорівшого вугілля, і практично не використовують маринад. Тому і вибір інструменту для перевірки готовності, перевертання і швидкого знімання готової страви значно відрізняється від традиційних шампурів, див. рис. 4.

Також у нас в продажі є набір для істинних майстрів і цінителів приготування м’яса на грилі, в який входить комплект ножів, обробна дошки і комплект вилок і щипців, див. рис. 5.

Такий набір гарно підійде для подарунку, враховуючи досить демократичну ціну і добротне виконання.

А як же майстер барбекю підтримує температуру? Невже для того, щоб роздути вогонь використовує шматок фанери чи товстий журнал? Для цих цілей у нас в магазині є спеціальний набір подібний до ковальського міху. Виглядає красиво і з роботою впорається «на відмінно», див. рис. 6. Ціна звичайно вище старого журналу, але звичка користуватися красивими і якісними речами підвищує самооцінку і розвиває смак, тим більше що вартість такого прибору виправдана.

Купити гриль і барбекю в інтернеті – вигідне рішення

По-перше ціна. В інтернет-магазинах ціни на одні й ті ж товари значно нижча, ніж у звичайних магазинах, 

По-друге, економія часу на виборі і вивченні асортименту. Зайти на сайт, вибрати і замовити потрібний товар ви можете в будь-який час доби.

По-третє, адресна доставка. Що особливо актуально, якщо ви берете комплект товарів для дачної ділянки або саду.

Якщо у Вас з’явились питання або потрібна додаткова інформація, телефонуйте. Допоможемо вибрати потрібний Вам товар, узгодимо зручні для Вас умови оплати і доставки.

Питання, що часто виникають про гриль і барбекю:

  • ❓ Яка вартість товарів з розділу Гриль і барбекю?
  • Ціна на Гриль і барбекю від 69 до 39 999 грн.
  • ❓ Які популярні бренди в розділі Гриль і барбекю?
  • Гриль і барбекю Ferraboli

    Гриль і барбекю HECHT

    Гриль і барбекю Landmann

    Гриль і барбекю Masport

    Гриль і барбекю Time Eco