В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Кондитерські форми

Сортувати:
Спочатку популярні
Від дорогих Від дешевих Спочатку популярні

Кондитерські форми відіграють особливе значення у сфері приготування солодких кулінарних шедеврів. Відповідна форма посуду, з якісним покриттям ― запорука якості готового виробу. Їх використовують під час формування заготовок, в процесі випікання або формування.

Кондитерські форми умовно поділяють на такі види: для приготування випічки в духовці, формування печива, роботи з мастикою, шоколадом або цукерками. У нашому інтернет-магазині можна купити кондитерські форми різних видів, зокрема й дека, силіконові килимки, в розділі «Все для випічки». Розглянемо детальніше матеріали та критерії вибору товарів, які необхідні для приготування дрібних кондитерських страв.

Кондитерські форми.jpg

Кондитерські форми: матеріали та розміри

Дрібні кондитерські форми для випічки, десертів, шоколадних цукерок, формування печива можна купити з різних матеріалів. Однак до найпопулярніших пропозицій належить нержавіюча сталь, пластик та силікон.

Кондитерська форма з нержавіючої сталі

Впродовж тривалого часу цей матеріал вважають універсальним та традиційним у кулінарному мистецтві. Купити кондитерську форму з металу прагнуть не тільки професійні кондитери, а й новачки. Така популярність створена завдяки високим якісним характеристикам:

  • термостійкість;
  • зносостійкість;
  • довговічність;
  • щільність матеріалу;
  • наявність антипригарного покриття;
  • роз’ємний механізм або розсувна система форм-кілець;
  • простота використання.

Сучасний асортимент вибору металевих форм дійсно вражає. Вони можуть бути різної геометричної форми: круглими, квадратними, в формі зірки, квітки або серця, мати різний діаметр і розмір.

Кондитерські форми для випічки або запікання з металу легкі, при цьому міцні та красиві, витончені. Завдяки покриттю випічка або інша їжа не пригорає і легко виймається, що важливо при випіканні кексів або бісквітів. А при формуванні печива, сире пісочне тісто не прилипає до поверхні.

Силіконові кондитерські форми

Гнучкий матеріал, що дає можливість виготовляти будь-які форми для випічки та приготування заливних десертів, морозива, шоколаду та льодяників. У силіконових формочках:

  • хлібобулочні вироби не горять, не прилипають до стінок;
  • готові вироби зручно виймати;
  • особливість матеріалу ― міцність, їх легко мити, вони дуже легкі. 

Силікон не вимагає додаткового змащування рослинною олією.

Якісна форма ― щільна по всій поверхні, приємна на дотик, без сторонніх запахів із маркуванням, що матеріал придатний для харчових продуктів.

Ціна силіконових форм досить низька та доступна. При цьому ними можна користуватися тривалий час, особливо не турбуючись про догляд і умови зберігання.

Пластикові кондитерські форми


Якісна пластикова форма має численні переваги, серед яких величезний асортимент дизайнів та форм. Їх використовують для приготування шоколадних цукерок, вирубки печива або інших солодощів. Здебільшого у формах присутня велика кількість осередків, щоб за один цикл приготувати багато десертів. Харчовий пластик безпечний для використання та не вступає в реакцію з продуктами. Має тривалий період експлуатації.

Такий матеріал формочок актуальний і для льоду, мусових десертів, вони витримують багаторазове заморожування. Допустимо випікати в духовці, адже витримують достатньо високу температуру.

Кондитерські форми для шоколаду та цукерок

Для роботи із шоколадом та цукровими сиропами важливо правильно підібрати матеріал форм. Найчастіше вони бувають пластиковими або силіконовими:

  1. Пластикові форми наповнюють темперованим шоколадом, а після застигання виймають готові десерти в ідеальному вигляді. Солодощі із різними формами і рельєфами можна отримати, використовуючи формочки для шоколадних цукерок виконані з полікарбонату. Вони витримують роботу при високих або низьких температурах. Завдяки гнучкості матеріалу, застиглі фігурки легко витягуються та не деформуються.
  2. Форми з харчового силікону використовують для виготовлення шоколадних цукерок в домашніх умовах. Така форма має величезну кількість переваг: витримує високі температури, шоколад легко виймається. Матеріал не вбирає запахи, легко миється, форму не потрібно змащувати перед використанням. Призначена для багаторазового використання. Форму безпечно використовувати в холодильнику, морозильній камері, в мікрохвильовій печі, в газовій або електричній духовці. Легка в догляді, можна помити під теплою проточною водою, також підходить для миття в посудомийній машині.

Крім використання цих форм для приготування шоколадних цукерок їх також можна використовувати для приготування мармеладу, желейок.

Як купити кондитерські форми та інше кондитерське приладдя в інтернеті

Купити усі важливі дрібні та великі аксесуари для роботи з солодощами можна на сайті інтернет-магазину «Побудуй» в розділі «Посуд» наступними способами:

  • визначилися з переліком товарів та розмірами ― оформляйте замовлення через кошик на сайті;
  • маєте сумніви, або хочете отримати додаткову консультацію ― залишайте заявку на сайті або телефонуйте до наших консультантів.

Отримати товар можна у будь-якому місті України, оплатити вартість зручним для вас способом.


Питання, що часто виникають про кондитерські форми:

  • ❓ Яка вартість товарів з розділу Кондитерські форми?
  • Ціна на Кондитерські форми від 51 до 649 грн.
  • ❓ Які популярні бренди в розділі Кондитерські форми?
  • Кондитерські форми Ardesto

    Кондитерські форми Dynasty

    Кондитерські форми Empire

    Кондитерські форми Fissman

    Кондитерські форми Kela