В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Кетер – продукція для душі

На сучасному ринку товарів для будинку переважають вироби з полімерних матеріалів і пластика. Це пов'язано з бурхливим розвитком технологій і появою надміцних, надійних і при цьому безпечних матеріалів. Одним зі світових лідерів у цій галузі є група компаній «Кетер». «Кетер» володіє цілою мережею заводів декількох країнах Америки і Європи, що випускають садові меблі, присадибні будиночки, ящики для зберігання і перенесення інструментів, дитячі іграшки, і ще безліч корисних в господарстві речей.

Основні особливості продукції «Кетер»:

• Інноваційні технології у виробництві;

• Постійне підвищення основних характеристик матеріалів;

• Оригінальний, безперервно вдосконалюється дизайн продукції;

• Екологічна чистота виробництва;

• Висока міцність.

Якщо розглядати продукцію компанії Кетер за типами, то потрібно виділити три основних напрямки продукції:

Товари для дітей "Keter"

Безпечний, рекомендований до викориристання у виготовленні дитячої продукції матеріал міцний, приємний на дотик, позбавлений неприємного запаху і не містить небезпечних для дітей токсинів. Компанія пропонує широкий спектр дитячої продукції від іграшок, товарів для ванної кімнати до готових збірних дитячих майданчиків. Вся продукція має європейські сертифікати якості.

Перейти в категорию детских товаров>>

Ігровий будиночок KeterДетская стул-парта Keter

Подивіться садовий інвентар "Keter"

Високоміцні, нечутливі до погодних змін матеріали фірми «Кетер» дозволяють випускати товари для терас і садових ділянок. Ящики для інвентарю позбавлять Вас від необхідності піклуватися про інструменти в зимову або дощову пору. Квітники та горщики для квітів зберігають форму і колір незалежно від впливу сонця або дощу. Стійки для садового інструменту надміцні і можуть інтенсивно використовуватися протягом тривалого часу.

Садовий візочок KeterСтойка для інструментів KeterПлетений квітник Keter

Вибирайте ящики для інструментів "Keter"

Ціла серія ящиків для інструментів – давно улюблена фахівцями. Поряд з міцністю, що відрізняє продукцію компанії «Кетер», ящики відрізняються функціональністю, зручністю, простотою і оригінальним дизайном. Диференційний підхід до вирішення дозволив максимально точно задовольнити потреби фахівців в різних технічних областях. Існують універсальні рішення, такі як розсувні органайзери, і вузькопрофесійні ящики – для наборів інструментів, електротехнічних комплектів та інших технічних потреб.

Ящик для інструментів KeterРозкладний ящик для інструментів Keter

Якщо Вам потібна допомогв чи Ви хочете дізнатия пеціальні умови на придбання телефонуйте за номером  (0800) 50-54-52

Читайте також