В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Садові арки для плетючих квітів

А знаєте, що садова арка з плетучими квітами - це не обов'язково щось величезне палацове або на манер італійських палаццо ціла алея з тінню від спекотного сонця. Фото нижче безсумнівно гарні, але нашим покупцям цікавіше, як зробити щось не менш гарне на своїй садовій ділянці.

Арочна-алея.jpg 

Арки-в-східному стилі фото.jpg 

Як вписати арку для кучерявих рослин в дизайн садової ділянки

  1. Розмістити на вході в сад чи як хвіртку при вході в будинок. Чудово виглядають дерев'яні арки по типу пергола. Для деревини давно з'явилися просочення і антисептики, які захищають її від гниття і древоточців, тому термін служби збільшується на десятиліття. Але все ж таки купити металеву арку для витких рослин набагато вигідніше. Садові арки, фото яких ви побачите далі, в основному з трубчастих сталевих профілів. Що дає міцність і довговічність. А сама арка, коли обросте лозою або квітами стає непомітною.

     Дерев`яна-арка-на-вході фото.jpg

    Сталева-арка-для-саду.jpg  Арка з в`юнкими рослинами фото.png

  2. Садові арки для витких рослин як куточок для релаксації і роздумів - це, напевно, самий практичний спосіб їх застосування. Вони не просто будуть десь стояти в надії, що хтось зрідка ними помилується. В цьому випадку садова арка для витких рослин стає улюбленим місцем, де добре посидіти одному або влаштувати веселу метушню з близькою людиною. Дивіться на фото які варіанти придумали як професійні дизайнери (перше фото), так і умільці зі смаком, де все просто і практично.
  3.  Арка-с-лавочкою-і-подушками фото.jpg

    Альтанка-з-в`юнкими-рослинами.jpg

    Сподіваємося фото садових арок для витких рослин наштовхне Вас на ідею. І у вас з'явитися прекрасний улюблений куточок. Адже бувати на свіжому повітрі дуже корисно, а тут така можливість сонечко і тінь, і все близько: і подихати, і красою помилуватися. Після цього так хочеться жити, працювати, досягати. Втім, є ще одна радість в житті, радість створення. Є велика група людей, які можуть зробити садову арку своїми руками. Отримати від цього задоволення самі і порадувати інших. Наступна глава для тих, хто вагається спробувати свої сили і майстерність в справі чи купити готову арку для витких рослин.

    Зробити садову арку самому або купити готову

    Для тих, хто твердо знає, що буде робити садову арку своїми руками у нас є окрема стаття з покроковою інструкцією як зробити нескладну арку самостійно, ви знайдете її за цим посиланням.

    Для інших ми зробили порівняльну таблицю, в якій наведено всі плюси і мінуси саморобної та заводської арки для витких рослин. Чим більше точок, тим краще:

    • одна точка - прийнятно;
    • дві точки - добре;
    • три точки - відмінно.
    • Безымянный1-min.jpg

      Як бачите, крім радості від творчості і власної винахідливості, арка для витких рослин, що зроблена своїми руками, виграє ще й за ціною, хоча це виходить далеко не завжди.

      Якщо ви все ж схиляєтесь до думки, що вигідніше купити готову арку телефонуйте за номером (050) 414-72-93. Допоможемо підібрати і доставити відповідний саме Вам варіант.

Читайте також