В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Меблі для дитячих садків

Як часто дорослі говорять фразу "Куди йде дитинство". Це після школи час починає нестримно летіти, з кожним роком набираючи швидкість.

У шкільні роки здається, що час так довго тягнеться, навіть хочеться його трохи підштовхнути. З часів дитячого садка в пам'яті залишаються незабутні уривки життя. Все таке величезне, різноколірне і красиве. І здається що найвеличезніша проблема - це те, що дівчинка Таня не пустила тебе на карусель. Щасливий час.

Мебель для детских садиков

А що можна зробити нам, дорослим, щоб в пам'яті дітей залишилися яскраві і красиві моменти? В першу чергу - звичайно ж любити. І любити не лише своїх дітей, адже чужих дітей не буває.


Ні для кого не секрет, що дитячий садок - це питання "номер один" для батьків. Якщо Ви хочете щоб ваш малюк спілкувався з однолітками не лише у дворі під час прогулянок, з самого народження треба ставати в чергу. А як відомо, попит народжує пропозицію. І у наш час відкриваються нові садки, ремонтують покинуті і розширюють ті, що діють.


Саме тому ми вирішили зробити розділ якісних меблів для дитячих садків. А для зручності вибору усього необхідного і написана ця стаття.

Відразу хочемо сказати, що вибір виробників грунтувався на якості і надійності продукції, адже від цього залежить здоров'я наших дітей. Ми відібрали вітчизняних виробників, які роблять меблі і аксесуари з натуральних матеріалів, перевіряють усі складові на гіпоалергенність.


І так, які ж меблі потрібні для комплектації дитячих садків?

Ліжко для дитячих садків

Для дітей молодших груп, звичайно ж, потрібні одноповерхові ліжка.

детская кровать, кроватки для садика

Для дітей старших і випускних груп попит мають двоповерхові моделі.

кровать для детских садиков, двухярусная кровать, двухэтажная кровать

Якщо вибирати ліжечка для немовлят, найпопулярніша модель використовувана в дитячих садках - це звичайне ліжко без механізмів гойдання.

Кроватка для новорожденных, Кроватки для младенце, Кроватки для ясель


Матраци для дитячих садочків

Для ліжечок треба підібрати якісні гіпоалергенні матраци. При виборі матраців звертайте увагу на їх розміри.

Матрасы для детских кроваток

Стільці для дитячих садків

Для найменших вихованців незамінними будуть стільці-трансформери для годування. Їх можна використати як для годування малюків, так і для розвиваючих ігор і занять.

Стульчики для кормления, Стулья трансформеры для кормления, Детские стульчики для кормления

Для дітей з підготовчої групи, для музичних кабінетів і актових залів незамінними є звичайні стільчики. Вони бувають декількох розмірів (наприклад, висота до сидіння 26 см, 30 см і 34 см) а зроблені з натурального дерева або якісного пластика.

Детские стулья, Стулья для детских садиков, Детский стул

Столи для дитячих садків

Вони потрібні для заняття, ігор і обідів. Залежно від величини приміщення і кількості дітей підбираються столи, за які можна розмістити різну кількість дітей. Бувають одномісні, двомісні, чотиримісні, шестимісні і восьмимісні столи для дитячих садків.

детский стол, столы для детских садиков, детские столики

Лавочки для роздягальні

Також використовують для танцювальних класів, роздягалень у басейні, музичних кабінетів.

Левки для раздевалки, детские лавочки, лавки для детских садиков

Парти для дитячих садків

Куди ж без них? Мають попит особливо для дітей випускних груп. Допомагають підготувати дітей до школи. По досвіду вихователів помічено, що діти звикають до парт особливо добре, якщо заняття проводити у вигляді гри, а не навчання.

Детская парты, Детские парты, Парты для школы, Парды для детских садиков

Різновиди шаф


Для комплектації дитячого саду потрібні різноманітні шафи:

  • шафа для роздягальні

  • шафа для посуду

  • шафа для горщиків

  • вішалки для рушників

Детские шкафы, Шкафы для детских садиков

Меблі для ігрових куточків

  1. Шведські стінки для спортивних класів. Незамінні для проведення вранішньої гімнастики. Залежно від потреб і наявності вільного простору можна підібрати різну комплектацію стінок, розміри і матеріали з яких зроблені деталі. Шведская стенка для спортзала, Шведская стенка для детских садиков, Детские шведские стенки

  2. У ігрові кімнати для ясельних груп встановлюють спеціальні ігрові комплекси для найменших учнів дитячих установ. Вони розраховані для ігор з дворічного віку.

  3. детские игровые комплексы для малышей

  4. Спортивні комплекси для ігор на вулиці наповнені різноманітними гірками, гойдалками, пісочницями і турніками. Вони допоможуть організувати різноманітні ігри, витратити бурхливу енергію малюків і зміцнити їх здоров'я.

Игровые комплексы для детей

Список можна продовжувати і продовжувати, але найнеобхідніше ми постаралися описати. Якщо у Вас залишилися або з'явилися питання, телефонуйте в магазин "Наше Будівництво". Ми разом з Вами підберемо або доповнимо усім необхідним дитячий садок. Адже усе це для найдорожчих громадян - дітей.

Зробимо усе можливе, щоб в пам'яті малюків залишилися тільки яскраві спогади.

Телефонуйте, ми обов'язково допоможемо Вам зробити правильний вибір;) (050) 414-92-73

Читайте також