В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Дитячі крісла – як вибирати крісло для школяра

Дитячі меблі окрім зменшеного розміру і яскравих забарвлень, мають бути якісними і безпечними. Особливо це стосується письмового столу і дитячого крісла. Адже зараз в кожному будинку є комп'ютер, і сучасні школярі Києва, та і усієї України, проводять сидячи значно більше часу, чим колись їх батьки.

Дитячі крісла фото.jpg

Як вибрати дитяче крісло

Якщо купити непідходяще крісло або взагалі дати дитині звичайний дорослий стілець, на якому він підгинатиме ноги під себе або сидітиме, обійнявши одну або обидва коліна, то нічим хорошим це не закінчиться, починаючи від порушення осанки і закінчуючи викривленням хребта або погіршенням зору. Але у продажу є достатньо хороших і якісних дитячих крісел, які вірою і правдою прослужать не один рік, підростаючи разом з вашою дитиною.

  1. Регулювання висоти спинки і сидіння - має бути роздільною і чим ширше діапазон регулювань, тим краще. Саме так дитяче крісло зможе "рости".

  2. Край сидіння має бути округлим м'яким, а краще скошеним вперед - це треба, щоб не пережималися підколінні посудини. А то, захопившись грою, дитина може не помітити, що ноги затекли.

  3. Підлокітники - на більшості дитячих крісел їх немає. І це правильно. Коли під ліктями немає опори, дитина інстинктивно сидітиме рівніше, м'язи хребетного корсета будуть в потрібному тонусі. Тим більше що школяр - це не офісний працівник і не повинен сидіти за столом більше 1,5-2 годин в день.

  4. Екологічна безпека матеріалів. Крісло має бути зроблене з гіпоалергенних і безпечних матеріалів. Остерігайтеся виробів з підозріло низькою ціною.

  5. Колір і дизайн - дитяче крісло повинне подобатися в першу чергу дитині. Тому йдіть в магазин разом з ним або покажіть фотографії декількох варіантів крісел, які збираєтеся купити.

Різновиди крісел для дітей фото.jpg


Як правильно сидіти на дитячому кріслі

Не так важлива ціна і "начинка" дитячого крісла або комп'ютерного столу, як правильна підгонка по зростанню і вироблення звички сидіти в анатомічно правильній позі. На малюнку нижче позначена правильна і неправильна осанка за робочим місцем школяра.

Як виховати поставу для правильного сидіння за столом.jpg

Пам'ятайте, правильна поза має бути зручною, постійними зауваженнями як : не горбись, сиди прямо - справі не допоможеш. Правильна поза має бути природною і сидіти прямо повинно бути легше, ніж згорбившись.

Чому вигідно купити дитяче крісло в магазині "Побудуй"

По-перше, якість. У нас ви можете купити усі перевірені і випробувані дитячі крісла від українських виробників.


По-друге, ціна. За рахунок прямих постачань ми можемо пропонувати дитячі і офісні крісла, за мінімальною вартістю.


По-третє, доставка. Крім грошей ви заощадите час. За купівлею не треба їхати у великий меблевий магазин, ваше замовлення буде доставлено за вашою адресою або на найближче відділення компанії перевізника.


Якщо вам потрібна додаткова консультація по вибору меблів, телефонуйте (0800) 50-54-52 . Наші фахівці допоможуть визначитися з конкретною моделлю, приймуть замовлення і узгодять зручний для вас спосіб доставки та оплати.

Читайте також