В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Модульні меблі – чому це цікаво і вигідно

Модульні меблі - це можливість створити індивідуальний інтер'єр із стандартних блоків. Блоками служать тумби, пристінні і кутові шафи, полички, стелажі, і навіть дивани і крісла. Виробники, як правило, передбачають від 30-ти до 60-ти стандартних елементів в єдиному стилі.

Що таке модульні меблі фото.jpg

У чому особливості модульних меблів

Вироби з однієї серії можуть бути різної висоти, ширини і глибини. Шафи легко перетворяться в стелажі і етажерки, і навпаки. Існують дитячі ліжка, яким можна нарощувати "другий поверх".

Дитяча кімната з модульних меблів.jpg

Цікаві варіанти є і для кухні, особливо під стандартну побутову техніку, а також вузькі шафки і полички, шириною від 20 см, для заповнення нестандартних отворів.

Модульні меблі прихожа фото.jpg

М'які меблі теж бувають модульними. Є варіанти, коли окремі елементи можна легко переміщати один відносно одного і міняти обстановку, роблячи з кутового дивана "змійку" і так далі. Можливо, замовити і стаціонарний м'який куточок, де вибрані вами елементи скріплюють між собою на фабриці.

М'які модульні меблі.jpg

Ще однією безперечною перевагою модульних наборів є можливість купити пізніше додаткові елементи в тому ж стилі і колірній гаммі. Що особливо актуально у разі переїздів, або дорослішання ваших дітей.

Кому і чому потрібні модульні меблі

Вибір меблів завжди був справою захоплюючою і повною пригод. Якщо за часів наших батьків вершиною успіху і ознакою доброго смаку була купівля югославської стінки, то зараз ситуація принципово інша. Можливості вибору і замовлення меблів визначаються тільки гаманцем і фантазією. І по факту виявляється, що дорожнеча обстановки ще не ознака доброго смаку, а стиль і функціональність можуть коштувати недорого.


Молодим сім'ям, і працюючій молоді в першу чергу буде цінна можливість продумати заздалегідь простий і функціональний інтер'єр, ціна якого цілком демократична.


Популярні такі рішення і коли треба оновити інтер'єр існуючого житла під здачу в оренду або переобладнання квартири під офіс.

Модульні рішення прекрасно поєднуються як із стандартними офісними столами, так і із затишними диванами і ліжками.


На сайтах багатьох великих виробників і продавців модульних меблів, доступні програми візуалізації, в якій можна заздалегідь розставити меблі і побачити, як все виглядатиме в реальності. Дверцята шафок можна "відкривати" і, якщо ви побачите що краще взяти модель з розсувними дверцятами або "гармошкою", то замовлення можна буде змінити до того як меблі привезуть і ви її поставите.


Також з такою програмою легше підібрати колір лицьових панелей під ваші шпалери, а деякі програми навіть дозволяють змоделювати освітлення з вікна або люстри.


Вибір і моделювання інтер'єру може перетворитися на захоплюючу гру. Можна промальовувати, а потім переставити меблі і побутову техніку, перемістити дзеркало або телевізор. Домалювувати вазу з кольорами. Відчуйте себе дизайнером, якщо є можливість, то використайте програму на повну.


Адже у результаті вона видасть підсумковою вартість тих або інших варіантів. Погодьтеся - це зручно.

Переваги модульних меблів

  1. Навіть якщо у вашому місті немає великих виробників меблів, а якість роботи майстрів "меблі під замовлення, в гаражі за рогом" вас не влаштовує, завжди є інтернет. Тут точно є представництва, і не лише "Ікеа". А замовити доставку комплекту меблів, безпосередньо або через місцевих підприємців, не складе труднощів.

  2. Періодично можна оновлювати інтер'єр у будинку, просто переставивши модулі. Навіть в межах однієї кімнати можна отримати не менше 4-6 варіантів.

  3. При розробці дизайну модульних меблів працюють кращі фахівці. Адже виробник зацікавлений, щоб серія добре продавалася, а значить в виробництво йдуть тільки кращі зразки.

  4. Легко і просто організувати простір приміщення або навіть зробити щось подібне до перепланування без зносу стін.

  5. Якщо у вас є діти, то у міру дорослішання обстановка їх кімнати теж повинна мінятися. Докупивши декілька елементів, ви оновите і доповните інтер'єр. До того ж є можливість замінити дверцята шафки або тумбочки, які "зносилися". Адже фантазія і енергія дітей може привести до того, що частина меблів буде подряпана або зламана. Але повністю викидати шафу або тумбочку не треба, а це вигідно і зручно.

  6. Усі блоки легко зібрати самостійно.

  7. І, звичайно ж, доступна ціна.


Недоліки модульних меблів

  1. Якщо все ж залишаються кути або складні ділянки, куди стандартні блоки не стають, замовити те, чого немає в каталозі, не вийде. Правда, при певній майстровитості, цілком можливо зробити паз в стандартній шафці під водоміцну або газову трубу самостійно.

  2. Не у всіх виробників і постачальників ідеальний порядок на складах і в службах комплектації. Бувають випадки, коли привозять не повне замовлення, або просто плутають адреси. Тому краще звертайтеся до перевірених постачальників.

  3. Вибір дизайну хоч широкий, але все таки обмежений. Немає варіантів з різьбленням або її імітацією і так далі.


Враховуючи темп сучасного життя і тенденцію до аристократичної простоті, популярність модульних меблів росте з року в рік. Якщо вам потрібний повний комплект меблів, домашній спортивний комплекс або просто столик для сніданків чекаємо вас в нашому інтернет-магазині. Якщо потрібна додаткова консультація, телефонуйте! (050) 414-92-73.



Читайте також