В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Відеоінструкція як підібрати, підключити і закріпити насос в свердловині

Краще один раз побачити, ніж 100 разів почути. Особливо це стосується будівництва, ремонту техніки, монтажу і підключення насосів для води та іншої складної побутової техніки.


Отже, трохи теорії - автоматичний водопровід в будинок найлегше отримати за допомогою:


  1. Самовсмоктуючої насосної станції - цей варіант підходить, якщо грунтові води знаходяться зовсім близько від поверхні (5-6 метрів) і Ви живете в екологічно благополучному районі. Поверхнева станція не може підняти воду з глибини більше ніж 8 метрів навіть теоретично. Якщо вам пощастило з природними умовами місцевості, це один найпростіших і недорогих варіантів див. мал 1, 2. Станція являє собою відцентровий насос, бак гідроакумулятор і блок управління з реле тиску, реле захисту по перевантаженню і сухому ходу.

  2. Насосна станцІя для домашнього водогону і схема.jpg

  3. Вібраційного побутового насосу - це ще більш бюджетний варіант, підходить для власників звичайних криниць, глибиною 10-17 метрів. Можна використовувати насос в ручному режимі, а можна організувати систему автоматики з реле і окремим баком і отримати автоматичний водопровід за мінімальні гроші. Правда варто пам'ятати, що вібраційні насоси -це самий недовговічний і примхливий варіант, який доведеться міняти досить часто (раз в 1-2 сезони при інтенсивному використанні) див. мал 3, 4

  4. Вібраційний насос і водогін.jpg

  5. Свердловинного насосу - це найкращий з усіх варіантів по надійності, довговічності і стабільності роботи. Свердловинний насос дістає воду з глибокого водоносного шару (30 і більше метрів). Ця вода відфільтрована піском і глиною, а тому чистіше і якісніше ніж та, що в криниці. Навіть влітку, при інтенсивному поливі, спустошити глибоку свердловину навряд чи вийде. Схема водопроводу зі свердловинним насосом приведена на мал 5, 6.

  6. Свердловинний насос і схема водогону.jpg


А тепер перейдемо від теорії до практики - дивіться відео щодо вибору і монтажу свердловинних насосів.

Якщо виникли питання з певною моделлю насосів, які є на сайті, телефонуйте за номером 050 414-92-73. Наші менеджери і фахівці технічного відділу завжди до ваших послуг.


Читайте також