В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Сітка для огорожі – садиба, курник чи вольєр

Який варіант сітки для огорожі найкращий, чи є універсальне рішення. Чи обов’язково якісний товар має бути дорогим. На ці та інші питання ми дамо відповідь в даному огляді.

Різновиди сіток для огорожі

Принципово всі садові сітки діляться на металеві та пластикові. В кожного виду свої властивості переваги й недоліки:

  1. Металеві плетені сітки (рябиця) – дешевий та доступний матеріал. Сітка рабиця буває з дроту різної товщини та із захисним покриттям чи без нього:
  • сталь без покриття (чорний дріт) – як правило крупний розмір комірок, це найдешевший варіант, підходить для тимчасових огорож, бо під відкритим небом повністю іржавіє та руйнується за 3-4 роки;
  • оцинкована сітка рябиця – вже може служити відносно постійною огорожею, строк втрати захисного шару 8-10 років, але це справедливо тільки для якісного покриття, тому не купуйте занадто дешеву огорожу, далі таку сітку треба регулярно фарбувати;
  • Сталевий оцинкований дріт захищений полімерною оболонкою – найкращий та найдорожчий варіант, сітка з ПВХ покриттям, на відміну від попередніх варіантів має добрий естетичний вигляд, підходить навіть для фасадної огорожі ділянки.

Рабица1.png

  рабица в ПВХ.png  Сетка рабица в ПВХ.png
  • Зварні металеві сітки для парканів. Така огорожа вже є класом вища, за міцністю, надійністю і коштує дорожче. Різновиди зварних сіток для огорожі:
    • зварна сітка в рулонах – буває оцинкована з дрібними комірками, для огорожі птахівників, щоб курчата не могли потрапити назовні, та фарбована з прямокутними комірками для розділення ділянок;
    • сварная оцинковка.png сварная сетка в рулонах крашенная.png
    • секційні сітчасті паркани – це вже огорожа вищого класу, міцна надійна та довговічна, такі паркани можна побачити навіть біля посольств іноземних держав, адже міцність і достатня висота поєднується з прозорістю, що зручно для контролю периметру.
    • Секционный забор.png
  • Пластикові сітки для огорожі. Сюди відносяться декоративні сітки для квітників, альтанок та інших затишних місць для відпочинку, а також сітки для вольєрів, захисні сітки проти кротів, та для захисту курчат від хижаків. Полімерні сітки займають все більшу долю ринку і не дарма адже:
    • пластик не боїться вологи та більшості хімічних реагентів, тобто не іржавіє зовсім і не потребує догляду та обслуговування;
    • легкий гнучкий і при цьому дуже міцний на розрив – правда відносно легко ріжеться і не підходить для огородження кліток кроликів та інших гризунів;
    • дешевий та довговічний легко витримує багаторазовий монтаж та демонтаж, наприклад для тимчасових вольєрів для птиці.

    Пластиковые сетки.png

    пластикові сітки для вол'єра.png

    Висновки щодо сіток для огорожі

    Якщо потрібен парадний паркан легкий та красивий – найкращий варіант сталева секційна огорожа. Ставити його дуже швидко ціна помірна, а довговічність найкраща в класі.

    Хоча комбінація плетеної рабиці в ПВХ оболонці та затіняючої сітки теж мають чудовий вигляд за помірні кошти.

    Якщо потрібно позначити межу чи захистити город, щоб не бігали собаки та інша живність підійде оцинкована рябиця або пластикова сітка з досить товстим прутом.

    Для пташників кращим варіантом вже стала пластикова сітка для вольєрів завдяки простоті та довговічності.

    Сподіваємося, матеріал цієї статті був для вас корисним, якщо потрібна консультація чи хочете замовити якийсь із наших товарів телефонуйте за номером (0800) 50-54-52.

    Читайте також