В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Як оновити дизайн вашої ділянки за допомогою садових сіток

Сітка садоваЗаміська ділянка - це завжди чудова можливість відпочити, провести час на свіжому повітрі і поніжитись на сонечку в погожий день. Безумовно, кожен господар дбає про те, щоб його ділянка виглядала охайно і милувала погляд.

Створити незвичайний, і головне гармонійний ландшафтний дизайн - простіше ніж здається! Все, що вам знадобиться, - це трохи фантазії і універсальний матеріал, знайомий кожному садівникові й городникові - садова сітка.

Декор - це просто!

Для того щоб ваша ділянка мала доглянутий та естетичний вигляд, перш за все, необхідно правильно організувати простір. Як відомо, основна територія припадає на різні клумби та грядки, саме від оформлення яких і залежить зовнішній вигляд всієї ділянки. Сітка декоративна - це один з найбільш підходящих матеріалів для створення клумб і різних огорож. Вона не піддається корозії, стійка до УФ-випромінювання та опадів, але головне - її дуже просто встановлювати:

  • Сітка дуже пластична, вона легко гнеться і приймає будь-які форми, що дає вам свободу для фантазії. Створюйте клумби і грядки найдивовижніших форм!Сітка для клумб
  • Зробіть ваш квітник ще більш яскравим! Оскільки декоративна сітка є відмінною опорою для рослин та їх стеблин, ви також можете надати незвичайний вигляд вашій клумбі, якщо пустите по сітці в'юнкі рослини - петунії, гліцинії, плющ тощо.Пластикова сітка для квітів
  • Ще одним чудовим рішенням є арка - відмінний елемент декору, який додасть елегантності вашій ділянці. Відріжте сітку потрібної ширини і довжини, зігніть і закріпіть за допомогою опори. Виткі рослини додадуть барвистості вашій арці. Декоративна сітка для арки

Крім декоративних функцій, сітка запобігає змішуванню рослин різних культур, а також допомагає розділити ділянку на різні зони - ігрову, зону для відпочинку, город. Не бійтеся використовувати фантазію! За допомогою садової сітки можна втілити в життя безліч декоративних ідей, створивши, таким чином, неповторний і унікальний ландшафт.

Використання інших видів садової сітки

Садова сітка, як відомо кожному власнику ділянки - багатофункціональний матеріал, без якого неможливо обійтися у веденні саду і городу. Існують такі її різновиди:

  • Для того, щоб захистити квіти та інші рослини від прямих сонячних променів в жарку пору року, підійде сітка затіняюча. Вона допоможе мінімізувати негативний вплив УФ-випромінювань.
  • Якщо у вас в господарстві водяться тварини - як птахи, так і чотириногі друзі, утримувати їх у відповідних умовах допоможе сітка для вольєру. Вона послужить надійним загородженням і забезпечить персональний простір тваринам.
  • Піклуватися і підтримувати збереження врожаю допоможе захисна сітка від птахів - вона буде перешкодою для пернатих.
  • Шпалерна сітка - також відмінний вибір для витких рослин, зокрема, для огірків. Використання такої сітки сприяє активному росту і, зменшуючи контакт плодів з землею, попереджає їх гниття.

Підтримуйте свою ділянку в гармонії і акуратності!

Читайте також