В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Особливості та переваги мансардних вікон Roto

Перетворити звичайне горище в затишне місце для відпочинку і дозвілля - відмінне рішення в облаштуванні будинку. Незамінним елементом, завдяки якому ваша мансарда завжди буде сповнена свіжого повітря і світла, є мансардні вікна. Якщо ви все ще не вирішили, якому виробникові віддати перевагу, то ця стаття саме для вас.

Трохи хроніки

Мансардні вікна RotoІдея облаштування мансарди, житлового приміщення на горищі, не дивлячись на свою сьогоднішню популярність, не дуже то і нова. Вона виникла ще в 17 столітті і належала французу Франсуа Мансару, імені якого ми і зобов'язані такою назвою цієї частини будівлі. Однак для того, щоб зробити мансарду настільки ж придатною для життя, як і інші кімнати, особливу важливість здобуло встановлення мансардних вікон, які дозволяють проникати достатній кількості світла і повітря в приміщення, і в той же час, які мають спеціальну конструкцію, що витримує ті ж навантаження, що і дах. Стрімкий розвиток будівництва сприяв вдосконаленню механізму, і вже сьогодні, в XXI столітті, одним з провідних виробників мансардних вікон є німецька компанія «Roto». Протягом 80 років вона утримує лідируючі позиції на ринку будматеріалів завдяки високій якості продукції та іншим її перевагам, які ми розглянемо більш докладно далі.

Про продукцію Roto

Мансардне вікноКомпанія «Roto» була заснована в 1935 Вільгельмом і Ельвірою Франк в Штутгарті. На сьогоднішній день мережа представлена ​​13 заводами по всьому світу, які випускають продукцію найвищого ґатунку, яку відрізняє:

  • Широкий асортимент. Вікна Roto представлені в декількох моделях: вікна з центральною віссю повороту - класичний варіант мансардного вікна; з піднятою віссю повороту на ¾ - зручна конструкція дозволяє легко мити вікно і забезпечує хороший огляд, так як стулка відкривається в зовні; вікна на дистанційному управлінні - відкриваються автоматично у відповідності з тими параметрами температури і опадів, які ви встановили. Також виробляються панорамні вікна - моделі розмірів 2,60 м. Х 1,70 м, крізь які ви зможете милуватися краєвидами.
  • Герметичність конструкції не пропускає опади і вологу, вікна стійкі до змін температур і агресивного середовища.
  • Всі моделі виготовляються виключно з екологічно чистого матеріалу і якісного матеріалу, завдяки чому служать протягом тривалого часу. Гарантія виробника - до 15 років.
  • Широка гамма кольорів дозволяє підібрати модель відповідно до екстер'єру будівлі.

Встановлення мансардних вікон

Монтаж вікон може здійснюватися як під час монтажу даху, так і після нього. Встановлення мансардних вікон Roto в готовий проріз без покрівельного покриття передбачає кілька етапів:

  • Підготування отвору в покрівлі (в разі встановлення мансардного вікна в дахове покриття).
  • Монтаж вікна на кронштейнах і регулювання проміжків.
  • Монтаж гідроізоляції.
  • Монтаж окладу.
  • Підведення покрівлі до окладу.

Конструкція вікон Roto дозволяє проводити встановлення без труднощів і зайвих зусиль. Мансардні вікна Roto - це гарантія якості на довгі роки.

Читайте також