В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Як не помилитися при монтажі водостічної системи?

Водосточні системи ProfilПерш ніж говорити про помилки монтажу водостічної системи, необхідно враховувати, що все починається на етапі вибору, коли дуже важливо правильно провести розрахунок і підібрати елементи таким чином, щоб система могла виконувати свою основну функцію, - відводити воду з покрівлі. Наприклад, при виборі труб меншого діаметра або неправильному розрахунку кількості зливоприймачів система не буде справлятися з потоком води, що призведе до намокання і, як наслідок, руйнування фасаду будівлі.

Для того щоб не помилитися з вибором відповідної водостічної системи для Вашого будинку, рекомендуємо надати нам креслення будинку, і ми зробимо розрахунок необхідних матеріалів. Ви отримаєте список необхідних елементів водостічної системи PROFiL.

Коли вибір зроблений, запорукою успішної роботи водостічної системи є її правильний монтаж, при якому, безумовно, необхідно враховувати всі рекомендації виробника:

  1. Монтаж ПВХ-водостічної системи можна проводити при температурі навколишнього середовища не менше ніж + 5 ° С, в іншому випадку матеріал втрачає властиву йому гнучкість і в результаті може лопнути.
  2. Типову помилку при монтажі здійснюють, намагаючись заощадити на кількості тримачів жолоба, встановлюючи їх рідше, ніж необхідно, що в результаті може призвести до того, що жолоб прогнеться або і зовсім зломається.
  3. Також не можна економити і на саморізах, щоб бути впевненим в тому, що система закріплена надійно і не впаде при перших навантаженнях на неї.
  4. Необхідно дотримуватися певного кута нахилу жолобів в сторону водостічної воронки, щоб забезпечити безперешкодний потік води і не дати їй можливості застоюватися.
  5. Не менш важливо враховувати компенсацію лінійного розширення матеріалу, іншими словами, зміни розмірів пластика, при температурних коливаннях зовнішнього середовища, що забезпечується за рахунок спеціального маркування на фітингах.
  6. Не рекомендується монтувати жолоб з ухилом до стіни або від стіни будинку, в такому випадку можливий перелив через краї жолоба під час дощу високої інтенсивності.

І останнє, використання 100% фірмових елементів системи, пропонованих офіційним представником - це гарантія якості роботи вашого водостоку.

Рекомендуємо переглянути відео інструкцію про монтаж водосточної системи Profil.

Читайте також