В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Декоративні огорожі для газону

Огорожі для газону, останнім часом, стають все більш і більш популярними. Вони дозволяють обмежити наявну ділянку або територію, захистити рослини від домашніх тварин, попадання ігрового м'яча, а також швидко і красиво відгородити або розмежувати садово-городню ділянку від зони відпочинку, зробивши його більш яскравим і привабливим.

Що ж, найпопулярніші декоративні огорожі це:

декоративні сітки

Декоративні сітки

палісадні огорожі, палісади

Палісади

пластикові огорожі, пластикові парканчики, парканчики для клумб

Паркани і огорожки

бордюрні стрічки

Бордюрні стрічки

Декоративні сітки

Основним видом декоративних огорож для клумб і майданчиків є спеціальні пластикові сітки. Їх постійно зростаюча популярність, обумовлена ​​великою кількістю переваг.

До основних переваг такого продукту можна віднести:

  • міцність і надійність
  • естетичність
  • не піддається гниттю та іржі
  • багаторазове використання
  • стійка до УФ-променів

Монтаж огорожі не вимагає кваліфікованих навичок чи наявності спеціальних інструментів. Демонтаж так само простий у виконанні і не займе багато часу, дозволивши використовувати полотно сітки кілька разів. Пластик в якості основного матеріалу виробу, дозволяє не турбуватися про те, що ваша сітка з часом проіржавіє або потребуватиме фарбування. Пластикові декоративні сітки не перегріваються під впливом сонця, а також мінімально схильні до атмосферних впливів і перепадів температур. Для того щоб Ваша пластикова огорожа з декоративної сітки виглядала як новенька протягом не одного року, хоча б рідко балуйте її «душем», для того щоб змивати пил і бруд.

Перейти до вибору декоративних сіток >>

Палісади декоративні з пластику

Палісади - невеликі пластикові огорожі різних форм і висот. Виробляються з високоякісного поліпропілену. Такий вид огорож як садові бордюри чудовим чином витримують будь-які дії сонця, вітру, вологи і температурних перепадів. Пластикові палісади європейського виробництва вельми довговічні і дають можливість грамотно розмежовувати територію вашої ділянки на окремі зони (доріжки, клумби, газони, дерева і кущі). Крім перерахованих вище переваг, можна сміливо виділити такі якості пластикових палісадів як:

  • зручність монтажу і демонтажу;
  • висока міцність;
  • стійкість до механічних впливів;
  • естетичність;
  • захист від надмірного росту рослин;

За допомогою пластикових садових бордюрів ви зможете виділити Вашу ділянку за рахунок красивого і незвичайного дизайну. Встановлення пластикових палісадів не вимагає початкової підготовки ґрунту (копка траншей і створення дренажних подушок). Пластикові садові бордюри випускаються в зручних коробках, по два погонних метри у кожній. Виробник пропонує відразу п'ять різноманітних видів в трьох колірних варіаціях (зелений, коричневий і світло-коричневий).

Перейти до вибору пластикових палісадів >>

якісні пластикові палісади Палісадні огорожі пластикові палісади

Паркани та огорожі пластикові

Паркани та огорожі стануть незамінним помічником при створенні квітників і клумб, розмежування газону від доріжок, огорожі невеликих грядок і дерев на території Вашої ділянки. Саме ці елементи зможуть створити ефект завершеності загальної композиції. Правильно підібрані паркани і огорожі дозволяють домогтися загального, єдиного стилю, що з'єднує всі елементи квітника в загальну, єдину завершену композицію, яскраво підкреслюючи необхідний стиль або дизайн загальної композиції. Паркани та огорожі - це надійний захист від домашніх тварин, які можуть бродити неподалік від Вашої ділянки, літаючого по землі дрібного сміття.

Ці огороджувальні конструкції здатні передати стиль та смак власника, тому цим елементам варто приділити особливо пильну увагу при виборі відповідних товарів. Крім своїх декоративних функцій, огорожі дозволять тримати ваші клумби і город в чітко розмежованій і обраній формі. Будь-яка Ваша примха стає реальністю: багатокутні, овальні, квадратні й круглі клумби на вашій ділянці - тепер реальність. Грамотно і красиво розмежовані, за допомогою бордюрів, стежки і доріжки допоможуть не тільки підкреслити організованість Вашої ділянки, але і захистять газон від витоптування.

Перейти до вибору пластикових парканчиків і огорож >>

пластикові декоративні огорожі огорожі для клумб пластиковые оградки и заборчики для сада

Бордюрні стрічки

Бордюрні стрічки - однією з перших ознак доглянутого і сучасного саду або квітника. Ці огороджувальні елементи дозволяють не тільки виділити здоровий і стильний квітник на території ділянки, а й зберегти його неповторність. Бордюрні стрічки дозволяють зберегти спочатку задуманий і реалізований малюнок квітника, ефективно перешкоджаючи розростанню квітів в різні боки. Тепер ви назавжди залишитеся власником розмежованих і красивих квітників, які ніколи не вимагатимуть пересаджування, внаслідок змішування між собою. Даний вид продукції практично немає недоліків. Зате бордюрні стрічки мають величезний список переваг, до яких можна віднести такі характеристики як:

  • Довговічний термін служби (до 10 років), стрічки не схильні до гниття;
  • Високий рівень економії (особливо в порівнянні з такими матеріалами як: камінь, дерево або цегла);
  • Прекрасна гнучкість, яка дозволяє створювати за допомогою стрічки справжні шедеври ландшафтного дизайну, у вигляді плавних переходів або ж навпаки - рівних кутів;
  • Матеріал підтримує не тільки форму, а й яскравий насичений колір, який не вигоряє в процесі тривалої експлуатації;
  • Запобігає небажаному розростанню рослин;
  • Простота монтажу демонтажу дозволить заощадити час, а також дасть можливість повторного використання матеріалу;
  • Продукт екологічно безпечний, і не зробить шкоди Вашим квітам і рослинам.
Перейти до вибору бордюрних стрічок >>

пластикові бордюрні стрічки якісні бордюрні стрічки бордюрні стрічки для клумб

Читайте також