В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Асортимент підпокрівельних плівок і мембран

подкровельные пленки, супердиффузионные мембраны

Підпокрівельна плівка – рулонний матеріал, призначений для захисту підпокрівельного простору від впливу зовнішніх і внутрішніх факторів: вологи, пару, опадів, пилу. У той же час, цей матеріал дозволяє випаровуватися волозі, яка виходить зсередини будинку. Складається вона з двох або трьох шарів мікроперфорованого поліетиленового полотна, яке армовано спеціальною поліпропіленовою сіткою для забезпечення міцності.

Підпокрівельні плівки мають свою класифікацію, яка залежить від місця і особливостей її застосування.

Пароізоляційні плівки

Пароізоляційні плівки необхідні при облаштуванні опалювальних покрівель, застосовуються для запобігання нижнього шару утеплювача від попадання пари що піднімається з нижніх приміщень. Пароізоляційні плівки виконують функцію своєрідного бар'єру, випускаючи водяні пари рівномірно і в малих кількостях, тим самим захищаючи матеріал утеплювача від намокання.

  • Паробар'єр R110 – застосовується в приміщеннях з підвищеною вологістю. Знижує тепловтрати за рахунок відбиття теплових променів приміщення.
  • Паробар'єр Н110 – застосовується при утепленні стін, стель і дахів.

Гідроізоляційні плівки

Гідроізоляційні плівки використовуються для захисту утеплювача від впливу вологи, опадів, конденсату, пилу. Виробники рекомендують використовувати такий захист в утеплених та в неутеплених скатних покрівлях простих конструкцій. Але при цьому необхідно забезпечити вентиляційний зазор під і над плівкою.

  • Гідробар'єр Д110 (як і гідробар'єр Д90) – застосовується в скатних дахах з кутом нахилу >21 , стійкість до УФ-випромінювання: 90 днів.
  • Гідробар'єр Д96СІ – захист підпокрівельного простору, відведення вологого повітря від будівлі.

Антиконденсатні плівки

Антиконденсатні плівки використовуються на металевих покрівлях покритих фальцевим покрівельним матеріалом або металочерепицею. Даний вид покрівель найбільше схильний до згубного впливу вологи, яка в найкоротші терміни може викликати корозію матеріалу, накопичуючись на внутрішній стороні аркуша. Такий вид плівок виготовляється з нетканого текстилю та має особливий ворсистий шар, що дозволяє максимально швидко вбирати і поглинати вологу. Для коректної роботи антиконденсату з шаром теплоізоляції важливо не забувати і облаштовувати спеціальний вентиляційний зазор (для ефективного вивітрювання вологи).

Антиконденсат – застосовується на скатних дахах з металевим покриттям.

Покрівельні плівки антиконденсат, гідробар'єр, паробар'єр.jpg

Підпокрівельні мембрани / Фасадні мембрани

Мембрани або як їх називають, супердифузійні мембрани – матеріал для гідро- і вітрозахисту підпокрівельного простору і фасаду будівлі. Основна функція мембран: захист теплоізоляції від вітру і вологи, запобігання скупчування пару в утеплювачі, зниження теплових втрат. Основна відмінність мембран від плівок, це висока паропроникність. Саме завдяки цьому параметру, їх можна монтувати прямо на утеплювач, без облаштування додаткового вентиляційного зазору.

  1. Євробар'єр 115 – підпокрівельна мембрана для скатних дахів, встановлюється на поверхню теплоізоляційного шару.
  2. Євробар'єр Плюс – мембрана для монтування на суцільний дерев'яний настил. 
  3. Євробар'єр Q160 – високоміцна мембрана. Можна монтувати при відстані між стропілами 150 см, при дії вітру до 25м/с.
  4. Євробар'єр F150 – чотиришарова дренажна підкровельна мембрана для скатних дахів з металевим покриттям.
  5. Вітробар'єр – захист теплоізоляції від вітру і вологи в системах навісних вентильованих фасадів. 
  6. Супердифузійна мембрана Євробарєр, Вітробарєр, плівка Паробарєр.jpg

Читайте також