В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Сучасно і актуально – столики для ноутбуків

Столик трансформер для ноутбука Компактність і мобільність ноутбуків робить їх все більш популярними, вони впевнено тіснять стаціонарні комп'ютери на ринку техніки. З постійним зростанням рівня продуктивності, тривалості автономної роботи і обсягів пам'яті сучасних ноутбуків, вони стають здатні задовольнити потреби все більшого числа людей. Їх можна взяти з собою в подорож, на роботу або навіть на прогулянку. При такому розкладі не дивно, що споживач все частіше схиляється до вибору саме мобільної платформи.

А де попит, там, як відомо, і пропозиція. Всілякі аксесуари для ноутбуків, охолоджувальні підставки, мобільні зарядні пристрої, і ось тепер – ще й зручні компактні столики для ноутбуків.

Чому столики для ноутбуків настільки практичні

Хоча англійське слово лептоп (laptop – початкова назва ноутбуку) дослівно перекладається «на колінах», в дійсності постійно тримати цю техніку на власних ногах буває досить незручно. Навіть незважаючи на те, що з кожним роком ноутбуки важать все менше, така робоча поверхня їм абсолютно не підходить. Тканина штанів користувача просто перекриває повітряні отвори, порушуючи вентиляцію ноутбука, через що він починає перегріватися, і вже за 15-20 хвилин роботи приймається повільно підсмажувати ваші ноги. Крім цього, існує небезпека нашкодити власному здоров'ю, постійно опромінюючись від комп'ютера, особливо це стосується чоловіків.


переносной столик для ноутбука

Розкладний журнальний столик практично не займає місця в зібраному вигляді, але надає достатньо простору для зручного розташування на ньому переносного комп'ютера – ось рішення проблеми. Виконані з легких матеріалів – пластику (самий бюджетний варіант), алюмінію (для цінителів надійності) або бамбука (для адептів всього екологічного і натурального) – вони прості в транспортуванні і точно так же, як і сам комп'ютер, можуть бути взяті з собою в будь-який похід.

Качественный столик для ноутбука трансформер На їх зручній поверхні знаходиться достатньо місця для розташування ноутбука, миші (якщо ви нею користуєтеся), а також чашечки кави з бутербродом. Багато столиків для ноутбуків оснащені бічними скриньками, в яких зручно зберігати зарядний пристрій або флешку. Спеціальна перфорація поверхні і наявність вентиляторів дозволяє уникати перегріву, а якщо вона виконана художньо, то ще й надає витонченості дизайну.

Столик для ноутбука. Деревянный столик для ноутбука Ще одна приємне застосування – сніданок у ліжко. Столики для ноутбуків допоможуть Вам організувати приємні сюрпризи для своєї половинки. Гаряча чашка кави зі смачним круасаном прикрасить будь-який ранок і подарує заряд позитивних емоцій на цілий день.

Столик под ноутбук

На вершині технологій: столики-трансформери

Про них варто сказати окремо. Виконані з легких металів, трансформери мають напрочуд гнучкі настройки, що дозволяють підібрати зручне положення для роботи практично в будь-якому місці. Це абсолютно незамінно для тих, хто з тих чи інших причин змушений працювати за комп'ютером лежачи.

Стол трансформер под ноутбук Це чудо техніки може бути підключене до самого комп'ютера, щоб отримувати від нього енергію для живлення охолоджувальних елементів – додаткової вентиляційної системи. Вона вирішить проблему навіть сильного перегріву комп'ютера, що часом трапляється в жаркий літній період. Спеціальне підсвічування дозволить вам працювати в темряві з не електронними документами або просто підсвітити своє обличчя для розмови по скайпу.

Загалом, придбавши цей зручний столик-гаджет, вже через пару тижнів ви будете дивуватися, як до цього обходилися без нього. Істотне підвищення комфорту роботи за ноутбуком за ціну, незрівнянну з вартістю навіть звичайного журнального столика.

Вибирайте столики для ноутбуків в інтернет-магазині "Побудуй" і відпочивайте працюючи з ноутбуком!

(050) 414-92-73



Читайте також