В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Як обрати столик для ноутбука

Столик для ноутбука – це такий парадоксальне винахід, який всім подобається, а купують його в основному, щоб комусь подарувати. А для себе? Ну, якщо б хто подарував... Є правда досить велика категорія людей, для яких ноутбук з портативним столиком це просто необхідний інструмент. Це армія блогерів, журналістів, копірайтерів, які працюють на фрілансі і робоче місце у них домашній диван, лавочка в парку, аеропорт, вокзал або навіть пляжний шезлонг, ось вони частіше за інших купують портативні столики для себе. На що дивитися при виборі, а що відразу обходити стороною – розберемо детальніше.

Призначення

Як жартують ті, хто перепробував не одну модель – столики для ноутбуків бувають портативні і зручні. Варто відразу визначитися, де і як часто ви будете його використовувати. Якщо ви не плануєте носити складаний столик в сумці для ноутбука, а використовувати його в будинку, брати з собою на дачу або у відпустку, то краще купити досить великий з додатковим майданчиком для мишки і потайною скринькою для флешок, навушників і іншого дріб'язку, наприклад як на Рис. 1.

Дерев'яні столики для ноутбука фото.jpg


Рис. 1


Бамбукові столики особливо популярні в якості подарунків, вони легкі і міцні, а обробка поверхні захищає їх від вологи, навіть від солодкого і гарячої кави або чаю.

Також, тим хто працює вдома, варто звернути увагу на столики-трансформери, див. Рис. 2

Столик трансформер для ноутбука фото.jpg

Рис. 2

Вони відрізняються надійною фіксацією ноутбука (на засувках) і великою різноманітністю положень. Від плоского «напузного» до ось такого піднесеного, як на фото, на якому можна дивитися фільм і гладити на грудях або животі кота, який там влаштувався.

Але є і ультратонкі складні столики з алюмінію, які складаються до розмірів звичайної папки і вміщаються в сумку разом з ноутбуком, див. Рис. 3.

Ультракомпактні столики для ноутбуків фото.jpg

Рис. 3

Такі варіанти, просто знахідка для бізнес-консультантів, коучів і провідних невеликих майстер-груп. Адже без проектора ви зможете показати презентацію для 4-5 чоловік, все буде добре видно, не потрібно буде товпитися і заглядати через плече. Також ви можете працювати сидячи в залі очікування, приймальні або в іншому місці. Якщо сидіти потрібно довго і працювати з текстом і фото, то тримати ноутбук на колінах незручно. І ноги затечуть і ноутбук буде перегріватися, і повільніше працювати.

Матеріал і зовнішній вигляд

Кожен, напевно, робив підставку для ноутбука з подушки або складеної в кілька шарів ковдри. Лежати так звичайно зручно, але якщо покласти руку на місце, де щойно лежав комп'ютер, то воно буде дуже гарячим. Саме тому підставки і столики для ноутбуків роблять з матеріалів, які добре відводять тепло, а багато моделей обладнані вентиляторами.

Врахуйте, що діаметр вентилятора обернено пропорційний рівню шуму. Тобто, чим більше вентилятор, тим він тихіше. Різновиди і особливості матеріалів столиків для ноутбуків:

  • дерево – прекрасний зовнішній вигляд, добротний і ґрунтовний, приємний на дотик і затишний матеріал;

  • алюміній – міцний і легкий, дозволяє робити надтонкі моделі, краще за інших відводить тепло, стійкий до падінь, на нього не страшно випадково сісти, довговічніше інших матеріалів;

  • пластик – легкий, дешевий, досить міцний, якісні столики виходять, якщо комбінувати пластикові деталі і металеві втулки на заклепках та поворотах.

Пластикоаі столики для ноутбуків фото.jpg

Головне – це щоб працювати було комфортно, а для цього важливо:

  • щоб ноутбук добре тримався і не зсковзував;

  • щоб легко можна було виставити потрібний кут, бажано плавно, і щоб він залишався таким, як виставили, без самовільного «сповзання»;

  • чи є місце для мишки, чи зручно ним користуватися;

  • стиль і зовнішній вигляд – столик повинен вам подобатися і кольором, і дизайном, і продуманістю функцій, це часто самий недооцінений показник, а дарма – потрібно ж користуватися кращим з доступного.

Оснащеність

А що в нашому столику ще є крім столика:

  • один або два вентилятори;

  • майданчик для мишки з поглибленням для чашки або склянки;

  • висувна скринька для дрібниць;

  • світлодіодне підсвічування або лампа на гнучкому вусику;

  • розгалужувач USB портів;

  • додатковий акумулятор – це один самих «смачних» девайсів, адже зазвичай столик з активним охолодженням зменшує час автономної роботи, а тут навпаки, продовжує. Також, можна підзарядити телефон або планшет, і навіть лампа з USB підсвічуванням може працювати незалежно від заряду самого ноутбука і дуже довго.

Отже, ви визначилися, де вам потрібен столик для ноутбука, залишилося вибрати, що ще хочете в ньому бачити і коли збираєтеся його купити.

Якщо потрібна додаткова консультація або допомога з вибором, телефонуйте за номером: 050 414-92-73.



Читайте також