В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Бензиновий снігоприбирач – TOP-5 в Україні

Вас лякає наближення зими і прийдешні снігові замети на ділянці? Снігоприбиральник, оснащений бензиновим двигуном виручить Вас і впорається навіть з величезними сніговими заметами. На ринку представлено багато різних моделей бензинових снігоприбирачів, щоб вибір не зайняв величезну кількість часу і Ви не заплуталися остаточно, представляємо ТОП-5 снігоприбирачів з бензиновим двигуном.

Особливості бензинових снігоприбирачів

Для початку розглянемо загальні особливості для всіх снігоприбиральних машин з бензиновим типом споживання. Є ряд характеристик, які об'єднують всі моделі:

  • потужні бензинові двигуни;
  • необхідність заміни масла і палива;
  • самохідність;
  • мобільність;
  • вони справляються з величезними сніговими заметами, навіть з тими, що замерзли (при виборі металевого шнека з зубцями).

Бензинові снігоприбирачі мають більшу потужність в порівнянні з електричними. Це дає можливість обладнати їх додатковими функціями: підігрівом ручок, фарами, автоматичною системою поворотів.

Бензинові снігоприбирачі - ТОП-5 в Україні

Отже, визначилися, бензиновий снігоприбирач те, що потрібно! Яку ж модель вибрати? Якому виробнику віддати перевагу? Представляємо Вашій увазі п'ятірку лідерів:

  1. Бензиновий снігоприбирач STIGA ST4262P. Самохідний, обладнаний чотиритактним двигуном потужністю 4400 Вт (6 к.с.) і трансмісією з 6 швидкостями руху вперед і 2 швидкостями заднього ходу. Обсяг паливного баку 3,0 л. Електростарт в тандемі з ручним стартом допоможуть Вам привести агрегат в робочий стан при будь-яких погодних умовах. Особливу увагу слід приділити шнеку - виготовлений з металу, оснащеність зубцями і шириною захвату 62 см дозволяє справлятися з будь-якими сніговими перешкодами. Захистом від перевантаження служать зрізані болти. 14-ти дюймові колеса забезпечують рух на будь-якому рельєфі. З додаткових функцій слід зазначити можливість регулювання викиду снігу на панелі управління, підігрів ручок, наявність фари. При виборі слід врахувати вагу - 99 кг, але цілком компенсується самохідністю.
  2. Країна походження Швеція.

    Мінуси: велика вага.

    STIGA-ST4262P-min (2).jpg

  3. Снігоприбиральна машина Hyundai S 5556 - серце цього снігоприбирача 4-тактний двигун ICV200 (5,5 к.с., 4100 Вт) оснащений паливним відсіком, який знижує витрату палива,  токсичність і кількість шкідливих газів. Також мотор порадує Вас зниженою шумопродуктивність. Обсяг баку 3,6 л. дає можливість працювати довше без додаткової дозаправки. Рух по складним зимовим рельефам забезпечують пневматичні колеса і шини X-track. Дальність викиду снігу до 11 м. Тип запуску ручний, дає можливість зробити запуск при температурі до -30 градусів. Шнек з шириною захвату 54 см і заввишки захвату замету 51 см виконаний з металу, з зубцями для подолання замерзлих ділянок. Безсумнівна перевага - відносно невелика вага 56 кг, досягнута за рахунок полегшеного мотору.
  4. Країна походження Корея.

    Мінуси: відносно невелика ширина захвату снігу.

    Hyundai-S-5556-min.jpg

  5. Снігоприбиральник бензиновий SEQUOIA SST6562. Дана модель працює на базі фірмового 4-тактного двигуна 6.5 к.с., що коректно функціонує незалежно від навколишньої температури або тривалого циклу навантаження. .Колеса Snow Protector 13 збільшеного діаметра зможуть гарантувати хорошу прохідність машини незалежно від типу рельєфу - вони не прослизають на льоду або в пухкому снігу.
    Країна бренду – Україна.

  6. Снігоприбиральна машина АL-KO SnowLine 620 E II - відмінно підійде для великих територій з високими заметами. Мотор потужністю 5100 Вт, 7 к.с. Трансмісія представлена ​​5 передачами руху вперед і 2 назад. Напрямок викиду снігу регулюється механічно, рефлектор можна повертати на 190 градусів, дальність викиду до 15 метрів. Захист від перевантаження здійснюється за допомогою зрізних болтів, матеріал корпусу і жолоби викиду снігу виконані з металу. Пневматичні колеса з тракторним протектором полегшують рух по ділянці. Висоту захвату снігу можна регулювати автоматично, максимальна висота 51 см, ширина обробки 62 см. Короткий зимовий день не стане перешкодою для прибирання завдяки наявності фари. Вага 87 кг.
  7. Країна походження бренду Німеччина.

    Мінуси: відсутній підігрів ручок.

    АL-KO-SnowLine-620-E-II-min.jpg

  8. Снігоприбиральник бензиновий АL-KO SnowLine 700 E. Самохідний, колісний з 4-х тактним двигуном і трансмісією з 6 передачами ходу вперед і 2 назад. Мотор потужністю 8100 Вт і 11 кінських сил - лідирує по потужності серед інших моделей. Обсяг паливного бака в 6,5 літрів дозволить тривалий час працювати без дозаправки. Електростартер. Дальність викиду снігу 15 метрів. На окрему увагу заслуговує шнек з шириною захвату 70 см, і висотою захвату замету 54,5 см, металевий, з зубцями. Прибирання величезної, ускладненої високими, замерзлими заметами території не складе труднощів, з боків від ковша обладнані "лижі" для регулювання висоти забору снігу. Ручки з підігрівом і зовнішнє освітлення дозволяють виконувати чистку снігу в будь-який зручний час.
  9. Країна походження бренду Німеччина.

    Мінуси: галасливий мотор, відносно велика вага - 118 кг.

    АL-KO-SnowLine-700-E.-min.jpg

Остаточний вибір снігоприбирача - правильне рішення разом

У статті ми представили кращі моделі за оцінкою основних характеристик. Спільні риси кожного з них це безсумнівно надійні і потужні двигуни, широкий спектр умов роботи, шнеки здатні справлятися з високими і замерзлими сніговими заметами. Відмінні риси дозволяють вибрати снігоприбирач конкретно для кожного споживача під індивідуальні потреби. Якщо у Вас все ще виникають складнощі при виборі пропонуємо консультацію по телефону або в онлайн чаті. Телефонуйте!

Читайте також