В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Радіатори PURMO

радиаторы PURMO Фінська компанія PURMO ось уже більше 60-ти років радує і зігріває своїх споживачів надійними, інноваційними та якісними панельними радіаторами. Продукція PURMO по праву вважається лідером європейських ринків в даній категорії товарів, і поставляється більш ніж в 20 країн світу.

Завдяки команді професіоналів і відданих своїй справі людей, компанія завжди прагне до вдосконалення свого продукту. Починаючи від покупки сировини і закінчуючи комплектацією перед відправленням в дилерську мережу, фахівці перевіряють кожну деталь, контролюють виробничий процес. Панельні радіатори PURMO не змусять своїх покупців засумніватися в своїй якості. Це ще раз підтверджується 10-річною гарантією, яку надає виробник.

Панельні радіатори PURMO Compact (бокове підключення)

Панельные радиаторы PURMO Compact Сталеві панельні радіатори з конвекційними елементами, захисні накладки на бокових поверхнях, планка типу "гриль" на верхній поверхні радіатора. Приєднувальні отвори розміщені в кожному кутку з внутрішнім різьбленням 1/2 (можливе підключення як справа так і зліва)

Панельні радіатори PURMO Ventil Compact (нижнє/бокове підключення)

Панельные радиаторы PURMO Ventil Compact Ця серія також оснащена захисними накладками і панеллю типу "гриль" вгорі радіатора. Особливістю Ventil Compact є можливість підключати радіатор до системи як знизу так і з боку. Два нижніх отвори для підключення на рівні підлоги і чотири на кожному розі панелі. Всі вони мають різьблення G1/2. Також в радіатор вбудований вкладиш термостатичного крана.

Найпоширеніші типи радіаторів: Тип 11 і Тип 22

  1. Тип 11 – підійде для опалення нежитлової площі (коридори, комори, під'їзди, хол), де є необхідність підтримувати температуру 16-180С.

  2. •Тип 22 – панельні радіатори для опалення кімнат, приватних будинків, і підтримки температури 20-220С.

Асортимент панельних радіаторів PURMO досить великий. Розміри варіюються від 400 до 3000мм. Якщо Ви не знайшли потрібний Вам розмір або модифікацію на сайті, можете звернутися до менеджера по тел. +38 (0800) 50 54 52



Читайте також