В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Як вибрати штучну ялинку

Традиція наряджати живу ялину для святкування Нового року і Різдва існує вже давно. А ось штучний аналог хвойному дереву був придуманий лише після того, як це поголовне захоплення призвело до масового вирубування лісів. Окрім блага для екології, штучні сосни і ялинки виглядають красивіше і можна використовувати багато років.

Новорічна ялинка штучна.jpg


Що важливо врахувати при виборі штучної ялини

Абсолютних правил, якою має бути штучна новорічна ялинка немає: висота, пишнота і колір залежить від висоти стель, розмір кімнати і особистих переваг. Колір хвої штучних ялиночок теж радує різноманітністю, крім класичного зеленого можна вибрати блакитну ялину під іній, з ефектом припорошеного снігом, а то і зовсім білосніжні варіанти. Також альтернативою новорічній ялинці може бути сосна або смерека.

Штучні ялкинки як вибрати фото.jpg

ФотоІ все-таки, щоб свято пройшло без неприємних сюрпризів, врахуйте наступні моменти:

  1. Стійкість і міцність підставки під новорічну ялинку - відро з піском є багаторічним лідером для живих ялинок, штучні продаються вже з підставками (прийнятніше з металу).

  2. Надійне закріплення голочок. Якщо злегка смикнути, вони ні в якому разі не повинні обсипатися. Кращими вважаються штучні ялинки з литою хвоєю.

  3. Рухливість і еластичність гілок. Обов'язково варто обернути на це увагу, якщо хочете, щоб річ служила довго. У складеному виді деревце компактно вміщається в коробці для зберігання, а при складанні для надання пишноти гілки згинаються і спрямовуються вгору.

  4. Розмір ялини. Для більшості наших будинків і квартир добре підходять новорічні сосни і ялинки заввишки - 180 см Така ялиночка і виглядає досить розкішно, і наряджати її зручно.

  5. Відсутність стійкого хімічного або будь-якого іншого запаху. Краще відразу відмовитися від дерева, що виділяє різкі неприємні аромати, і не ризикувати здоров'ям;

  6. Пожежна безпека - краще прикрашайте штучні ялинки безпечними світлодіодними гірляндами в ПВХ оболонці. Вони не можуть стати причиною займання навіть якщо їх порвати, розрізати або роздавити. А ось дешеві китайські гірлянди цілком можуть стати причиною пожежі. Крім того, багато виробників роблять штучні сосни з самозатухающего пластика.

  7. Сертифікат якості. Не полінуйтеся запитати у продавця цей документ, якщо він є - це вже добре.


Чи варто замовляти штучні ялинки через інтернет

Проблем з пошуком і купівлею штучної ялини напередодні Нового року, як правило, ні у кого не виникає. Асортимент головного святкового атрибуту в магазинах великий. І все-таки люди стали частіше робити покупки через Інтернет. Головна причина відмови від звичного шопінгу - економія. Дійсно, ціни в мережі порядком нижче, ніж в магазинах, адже відсутня "накрутка" за оренду приміщення і оплату послуг персоналу.


Також Інтернет дозволяє економити час, вибрати і замовити товар, не виходячи з будинку по електронному каталогу. У інтернет-магазинах завжди передбачена доставка декількома способами. Якщо ви вкажете свою домашню адресу, штучну ялину можуть привезти прямо до дверей квартири.


Жителям невеликих міст або селищ не завжди вдається відшукати в місцевих магазинах те, що дійсно хочеться. В цьому випадку хорошою альтернативою стануть покупки онлайн.


Єдиний ризик купівлі через інтернет - це вимога передоплати. Більшість добросовісних продавців відправляють товар без передоплати, доки ви не отримаєте і не оглянете товар грошей з вас ніхто не візьме.


Якщо є питання по конкретній моделі штучної новорічної ялинки, наявності, доставці і так далі, телефонуйте за номером (050) 414-92-73.



Читайте також