В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Як вибрати офісне крісло

Зручне робоче місце - не примха, а справжня необхідність. Воно не лише впливає на якість роботи і загальну працездатність співробітника, але і оберігає його здоров'я від професійних захворювань, які часто з'являються у офісних працівників, що ведуть переважно сидячий спосіб життя. Вибір крісел в офіс не повинен спиратися на один тільки дизайн, існує безліч критеріїв, які необхідно врахувати в даному випадку.

Кресла для офиса. Удобные офисные кресла

Характеристики операторських крісел

Втома не кращим чином впливає на працездатність і рішення ваших працівників, тому крісло для співробітника зобов'язане бути:

Офисные кресла. Офисное кресло
  • обертаючим - для зручності роботи за будь-якою частиною столу, спілкування з колегами;

  • з підлокітниками — щоб у будь-який момент можна було зняти навантаження з плечового поясу і розслабитися;

  • мати спинку анатомічної форми — під кутом ледве більше 90 градусів, для зняття напруги в поперекових відділах хребта і збереження постави;

  • регульованим — по висоті крісла і підлокітників, рівню нахилу спинки, адже всі співробітники мають індивідуальні фізичні параметри;

  • з дихаючою, паропроникною обробкою сидіння — для захисту шкіри співробітника.

Фото

На додаткових механізмах можна за бажання заощадити, залежно від бюджету фірми і кошторису, які готова витратити компанія на офісні меблі. Колірна гамма також залишається на розсуд начальства і дизайнерського відділу. Головне, щоб крісла були зручними, середньої жорсткості, з випуклими не рельєфними сидіннями, — загалом такими, в яких можна просидіти весь робочий день і не бути до його закінчення розбитим і виснаженим.

Стільці для відвідувачів

Відмінна можливість заощадити, адже відвідувачі офісу не проводитимуть в них багато часу. Невисока спинка, відсутні підлокітники, не дуже дорогі матеріали. Все це простимо для даної категорії, головне, щоб вони були надійними, виконаними з пружних і жорстких матеріалів і не вибивалися із загального дизайнерського тону офісу. Вибрати те, що личить для відвідувачів Вашого офісу Ви зможете на сторіночці, де представлені стільці для відвідувачів.

Яким має бути крісло для керівника

Офисное кресло для руководителя. Качественное офисное кресло То, в чому сидять керуючі особи, частенько нагадує невеликий трон. І це правильно, мало хто стане сперечатися з важливістю зовнішньої атрибутики в справі створення авторитетного образу боса. Звичайно, такі крісла коштують дорожче, але, як правило, вони варті своїх грошей. Окрім всіх перерахованих характеристик, крісло для керівника може мати і додаткові механізми на ваш власний смак:

Фото

  • регулювання величини поперекового валика — для ще більшого комфорту в попереку;

  • синхро-механізм — забезпечує незалежний рух спинки від сидіння, що підтримує м'язи спини в робочому стані;

  • механізм гойдання з мультиблоком — для відновлення кровообігу внутрішніх органів і можливості достатньо погойдатися, слухаючи доповідь про виконану роботу;

  • перманент-контакт — фіксація крайніх положень забезпечує комфортну посадку;

  • екологічна шкіра з великим вмістом бавовни — забезпечує шикарний зовнішній вигляд, піклуючись при цьому про здоров'я сидячого.

Купляючи в офіс якісні крісла і стільці, ви не лише робите вкладення в престиж фірми, але ще і проявляєте любов до своїх співробітників і відвідувачів, турботу про їх здоров'я. За це вони обов'язково віддячать вам своїми успіхами, старанністю і відповідальним відношенням до справи. (050) 414-92-73

Читайте також