В нас Ви можете розрахуватися карткою єВідновлення єВідновлення
0
0 грн. 0

Що вибрати – бутербродницю або тостер

Ця стаття для людей, які люблять смачно поїсти, але проводять на кухні мало часу. У цій статті ми порівняємо два кухонних агрегати, за допомогою яких можна швидко і просто приготувати смачний сніданок або перекус. Отже, порівняємо сучасний тостер і бутербродниці.

Бутербродниця чи тостер.jpg

Синій кут рингу - класичний тостер


З нокаутуючою швидкістю готує підсмажений хліб і вистрілює готові грінки з ударом гонгу. Сильні сторони тостеру:

  • швидкість - на приготування пари тостів потрібно 1,5-2 хвилини, що важливо для сніданку ділової людини, а бутербродниця за цей час тільки встигає закінчити розминку (розігрів);

  • хліб обсмажується без олії та масла, що корисно для здоров'я;

  • шинка, сир, масло або джем нагріваються від гарячого тосту і стають смачнішими;

  • навіть дієтична каша з підсмаженими тостами стає смачнішою;

  • тостер не потрібно мити, час від часу витрушувати крихти з висувного лотка і все;

  • компактність - тостери займають зовсім мало місця і цілком поміщаються між мікрохвильовкою і електрочайником.

Тости на сніданок.jpg

Але при всіх перевагах, тостер - майстер тільки однієї ударної страви, інша справа електрична бутербродниця, тож йдемо далі.

Червоний кут рингу - бутербродниця

Гарячі піджарені тости - це найпростіше, що вона може. А як вам гарячий бутерброд, просочений розігрітим сиром, із зеленню і помідорами, які не втратили свіжості? Що ж ще можуть бутербродниці:


  • готують грінки та тости - причому розмір і товщина шматочків хлібу майже не мають значення;

  • смачні гарячі сендвічі з твердим сиром, шинкою, ковбасою, бринзою, сулгуні, а якщо додати кінзу і помідори ... - якщо ви дотримуєтесь дієти, то не читайте цей пункт, будь ласка;

  • за рахунок більшої потужності і двостороннього нагріву чудово підсмажують сосиски, сардельки, тонкі скибочки м'яса, кільця цибулі, гриби, кабачки, баклажани, перець та інші овочі - смак і аромат виходять дивовижними, особливо якщо потім додати соус зі спеціями;

  • процес готування настільки простий і захоплюючий, що навіть “далекі” від кулінарії люди полюблять кухню;

  • у багатьох бутербродниць змінні панелі і кілька режимів нагріву - на них можна готувати вафлі, домашнє печиво, навіть особливий вид пиріжків з начинкою;

  • при всій функціональності бутербродниці займають місце, як середня сковорідка, мити і тримати в чистоті їх легко завдяки антипригарному покриттю.

Смачний та здоровий сніданок.jpg

Суддівський підсумок - підраховуємо бали


За результатами порівняння видно, що тостер та бутербродниця знаходяться в різних «вагових категоріях». Тостер зручний вранці, він завжди на бойовому посту і готовий до роботи, з якою справляється прекрасно.

А щоб побалувати себе ввечері або у вихідний день, коли є півгодини або годину часу для кулінарних фантазій і шедеврів - кращий варіант бутербродниця.

Обидва прилади економічні, прості в роботі. Тостер простіше утримувати в чистоті, але і бутербродниці, завдяки тефлону, часто буде достатнім струсити і обмахнути серветкою.

Якщо вам потрібен додому один або обидва цих помічника, досить зайти в розділ техніка для кухні нашого інтернет-магазину і вибрати відповідну модель.

Читайте наступні пости блогу від “Побудуй”! На все добре і смачного вам життя.

Розділи
Читайте також